wie ben ik

Mijn naam is Agnes van der Meer.
Ik ben geboren op 16 augustus 1950 in Haarlem en moeder van 2 dochters en grootmoeder van 5 kleinzoons en één kleindochter.
Als kind was ik erg gevoelig en hoorde en zag dingen die anderen niet waarnamen en in de tienertijd werd dit nog intensiever. Dat was niet fijn, want ik wilde net als anderen “gewoon” zijn en op den duur stopte dit.
Na een heel heftige, emotionele gebeurtenis is deze gevoeligheid helemaal terug. Ik heb het talent om de genezende energie via mijn handen door te geven en daarmee het lichaam te helpen om te genezen verder mogen ontwikkelen.
Het is fantastisch dat ik mensen mag helpen om weer blij te zijn en zij weer in hun eigen kracht komen te staan. Het maakt niet uit of dat komt door de (therapeutische)gesprekken of dat de energie via mijn handen de helende werking in gang zet. Ik vind mijn beroep én mijn talent het mooiste vak dat er bestaat, het is voor mij het prachtigste geschenk op aarde. Het ontroert mij telkens weer als ik mensen uit mijn praktijk kan loslaten en ik ze weer helemaal blij, geheeld en vol goede zin naar huis zie gaan om hun leven weer helemaal ten volle te leven.
Daarnaast werk ik met ontzettend veel plezier als docent bij Instituut-CAM (het voormalig Johan Borgman College, HJBC) zodat ook anderen hun gekregen talenten verder kunnen ontwikkelen.
Om mijn talenten verder te ondersteunen en te ontwikkelen heb ik meerdere  studies gevolgd:
· Psychologie (aan de Open Universiteit)
· HBO opleiding parapsychologie (Het Johan Borgman College)
· Hypnotherapeut
· Regressietherapeut
. White time Healing
. Reconnection
. CAM-therapeut
. Diploma med. basiskennis